Algemene voorwaarden Webshop

Aankopen

Via de webshop koop je gemakkelijk en veilig een kunstwerk of publicatie. Wij vragen naar alle benodigde gegevens om de bestelling te kunnen versturen en je op de hoogte te kunnen houden van de bezorging.

Betalen

Ons betaalsysteem loopt via Mollie, welke garant staat voor een veilige online betaling. Betalen kan via IDEAL, overschrijving of met je Creditcard.

Verzenden, kosten & levertijd [Nederland]

Voor verzendingen van publicaties binnen Nederland gaan wij uit van de tarieven die door PostNL worden gehanteerd. Wij streven ernaar om publicaties binnen 2-5 werkdagen te verzenden. Ook voor verzendingen van kunstwerken binnen Nederland gaan wij uit van de tarieven die door PostNL worden gehanteerd. Het pakket wordt goed verpakt en aangetekend verstuurd. Wij streven ernaar om kunstwerken binnen 7 werkdagen te verzenden. Alle aankopen kunnen ook in de galerie worden afgehaald tijdens de openingsuren of op afspraak. Uiteraard kan er altijd contact met ons worden opnemen over een ‘spoedbestelling’ of overige vragen.

Verzenden, kosten & levertijd [Buitenland]

Voor verzendingen van publicaties buiten Nederland gaan wij uit van de tarieven die door PostNL worden gehanteerd. Wij streven ernaar om publicaties binnen 2-5 werkdagen te verzenden. Voor verzendingen van kunstwerken buiten Nederland gaan wij uit van de tarieven die door PostNL worden gehanteerd. Wij streven ernaar om kunstwerken binnen 7 werkdagen te verzenden.

Retourneren

Indien je de bestelling retour wilt sturen is dat mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst: 1. Stuur een email naar info@bergarde.com met de reden van retour. 2. Vervolgens stuur je de bestelling naar Bergarde Galleries, Landgoed Het Buitenland, Het Buitenland 1, 2995 TP Heerjansdam. Of de aankoop kan worden geretourneerd in de galerie worden afgehaald tijdens de openingsuren of op afspraak. Wij vergoeden enkel het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen na retourontvangst.

Service & Garantie

Wij vragen je vriendelijk om direct na ontvangst de bestelling te controleren. Indien er, ondanks onze laatste controle voor verzending schade is aan de bestelling vernemen wij dat graag direct per email en voorzien van een foto via: info@bergarde.com.

Geschillen

Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden van de website (PDF)  

Privacy statement

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf deze datum in de hele Europese Unie dezelfde privacywetgeving geldt. Als u bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Bergarde Galleries, heeft Bergarde uw persoonsgegevens opgeslagen. U heeft hiervoor toestemming gegeven door een inschrijving via de website of in de galerie. Deze gegevens bestaan uit uw naam, e-mailadres en in sommige gevallen een postadres. Bergarde Galleries verklaart hierbij uiterst voorzichtig om te gaan met uw persoonlijke gegevens. Deze worden uitsluitend gebruikt om u te informeren. De gegevens worden niet aan derden verstrekt. Als u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link onderaan deze nieuwsbrief. Of stuur een e-mail naar info@bergarde.com. Meer informatie vindt u op de website van de Autoriteit persoonsgegevens.