Jazz for kids

Saturday 7 July 2017
Between 15 – 17 hrs.

Workshop / Bodypercussion

Marc Tissen / 15 – 16 uur 
Trommelen kan overal en op alles. Wist je dat zelfs je eigen lijf een prachtig instrument is?! Tijdens de workshop ga je klappen, stampen en jezelf op de borst slaan. Ontdek je eigen ritme! Na een uurtje flink oefenen met creatief docent Marc Tissen is het tijd om het eindresultaat  te showen. Tijdens een optreden op het grote podium in de circustent! Je vrienden en familie zijn natuurlijk van harte welkom.

Voorstelling / Charlie en de saxen

Artvark / 16 – 17 uur
Charlie en de saxen is een kindervoorstelling van het Artvark Saxofoon kwartet. De vier saxofonisten nemen je mee in hun wereld van geluid, dynamiek, samenspel en improvisatie. En in deze voorstelling doen ze dat niet alleen, maar word jij zelf betrokken in het muziek maken, dirigeren en zelfs improviseren. Want jullie bedenken zelf het verhaal van Charlie!

Aanmelden
De workshop en de voorstelling zijn gratis, maar vanwege het beperkt aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk. Stuur even een berichtje naar info@bergarde.comVermeld hierin je naam, leeftijd, met hoeveel personen je komt en of wilt deelnemen aan de workshop, voorstelling of gewoon allebei! De workshop is geschikt voor kinderen uit groep 3 t/m 8. 

voor de volwassenen / jazzfestival
In de avond is landgoed Het Buitenland het sfeervolle decor voor jazzfestival in het buitenland met Artvark (saxofoon kwartet), Bonq (instrumentale jazz/fusion/funk/lounge) en Sonbonbon (zonnige salsa). Tickets (€ 19.50) zijn te koop in de webshop.