evenement festival (Nederlands) Jazz in het buitenland 07.07.2018

Sorry, this entry is only available in Nederlands. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Info

Jazzfestival In Het Buitenland | Het Buitenland 1, Heerjansdam
Zaterdag 7 juli 2018
Vanaf 19.00 uur is het festivalterrein open
Tickets voor de avond kosten € 19,50 en zijn te koop aan de deur of in de webshop.

 

Avond / Jazzfestival in het buitenland

20.00 uur / Artvark
Artvark is een professioneel saxofoon kwartet. Sinds jaar en dag zijn zij uitvoerende musici die met vier man, op vier verschillende saxofoons een origineel groepsgeluid creëren. Teveel te vertellen over dit kwartet: kom vooral zelf luisteren! Artvark begeleidt en verzorgt ook de kinderworkshop Charlie.

21.15 uur / Bonq
Voortgekomen uit de improvisatie- en workshopscene van Rotterdam, Breda en Utrecht. Met vijf man sterk (hammondorgel/trompet/gitaar/slagwerk en bass) brengen zij instrumentale jazz/funk, fusion en lounge. Met een heuse Heerjansdammer in de formatie.

22.30 uur / Sonbonbon mega
Salsa uit een zonnig Rotterdam (en omgeving). De bandleden zijn de crème de la crème van de Nederlandse salsawereld. Ze werken al jaren samen en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Je kunt de musici kennen van o.a. de Gloria Estefan-musical On Your feet, Bongomatik en Rolf Sanchez Conjunto. Voeten van de vloer met deze swingende musici!

Middag / jazz for kids (gratis)

Tussen 15 – 17 uur
Basisschoolleerlingen gaan muzikaal aan de slag met de workshop bodypercussie onder leiding van Marc Tissen (onderbouw) en de interactieve muziekvoorstelling Charlie met de muzikanten van Artvark (bovenbouw). Lees hier meer!