evenement Benefiet HeArt-Parade Energy4All 31.10.2019

Op donderdagavond 31 oktober vind er een zeer betekenisvolle avond plaats bij Bergarde Galleries. Kunst met hart voor kinderen met een stofwisselingsziekte. De deelnemende kunstenaar Johan Leemkuil is de bedenker van de Heartseats. Je hebt zijn werk To Love op het landgoed wellicht al bewonderd of uitgeprobeerd. Hij zet zich met zijn HeArt-Parade in voor de Stichting Energy4All en wij vinden het belangrijk hier aandacht voor te vragen.

Stichting Energy4All zet zich in voor dit onderzoek. En hebben als doel het onder de aandacht brengen van energiestofwisselingziekten. Tot op heden is er namelijk geen medicijn voor handen om kinderen met een energiestofwisselingsziekte te behandelen of te genezen.

Paul in den Bosch, directeur van Energy4all, opent de avond en zal inhoudelijk ingaan op deze ziekte en een unieke kunstexpositie, de heARTparade. Er is muzikale begeleiding van pianist Florian Struik & cellist Claudia Snoek en een aantal Heartseats zijn in het echt te bewonderen. Er is tevens de mogelijkheid een kijkje te nemen in het collectiegebouw, deze bevat topstukken van voornamelijk Nederlandse en Amerikaanse moderne kunstenaars

Genoeg redenen om deze speciale avond bij te wonen.

Donderdag 31 oktober 19.00-20.30. 18.30 gaan de deuren open.