Activiteiten in september / oktober

Met het begin van het nieuwe schooljaar is ook de evenementen kalender van Bergarde Galleries aangevuld. Ontdek hieronder het aanbod.

vrijdag 22 september
Kunst & Yoga met Whitney Lemasian

Onder leiding van yogalerares (in opleiding) en kunstenares Whitney Lemasian (Dordrecht, 1989) wordt een ontspannende hatha yogales gegeven. In de groene omgeving van landgoed Het Buitenland kom je volledig tot rust en kun je alle zorgen even vergeten.

De les wordt afgesloten met een gezonde borrel en een kunstenaarsgesprek met Whitney. Tijdens dit ongedwongen evenement is volop gelegenheid om de fotografie met de kunstenares zelf te bespreken. Meer informatie en aanmelding

Op dit moment exposeert Whitney met haar series Continuum en Fruit bij Bergarde Galleries. Bekijk hier de prachtige foto’s. De werken zijn ook te koop in onze webshop.

donderdag 28 september
Rondleiding nieuwe collectiepresentatie

Ontdek als één van de eersten de nieuwe presentatie van de Bergarde Collectie! De zichtbare mix van voornamelijk Nederlandse, Amerikaanse en Japanse kunstenaars vertelt nu een nieuw verhaal.

Benieuwd? Op donderdag 28 september vertellen we het nieuwe verhaal tijdens een speciale rondleiding. Gedurende een uur nemen we je mee langs de hoogtepunten van de collectie.

Meer informatie en aanmelding

zaterdag 7 & zondag 8 oktober
Kunstroute Barendrecht

De Kunstroute Barendrecht is een jaarlijks evenement waar kunstenaars uit de buurt hun kunst thuis of op locatie presenteren. Bergarde huisvest dit jaar twee Barendrechtse kunstenaars: fotograaf André Nijenhuis en schilder Jacqueline Boonstra.

zaterdag 28 oktober
Opening tentoonstelling: Lizan Freijsen

Op zaterdag 28 oktober opent de eerste solotentoonstelling van Lizan Freijsen (Zwijndrecht, 1960) bij Bergarde Galleries. Freijsen is bekend om haar handgetufte karpetten waarbij schimmels en vlekken voor haar fungeren als inspiratiebron. Eerder dit jaar toonde Museum Boijmans van Beuningen haar installatie The Living Surface.

Graag aanmelden voor de opening via info@bergarde.com