Benefiet Leontienhuis: 24 juni 2017

Zet zaterdag 24 juni alvast in je agenda! Op deze dag worden de lege polders van Het Buitenland omgetoverd  tot een levendig festival met foodtrucks, muziek en gezelligheid. Toegang is gratis en iedereen is welkom!

Food line-up: Bar American (Amerikaanse hamburgers) / Smaak & Meer (Italiaanse pizza uit eigen houtoven) / Potato pick-up (luxe piepers) / Vinos QuiXote (Spaanse wijnen) / Piaggo gelato (Italiaanse ijsjes) / Popcorn / Suikerspin / Taart van Judith (cupcakes)

Benefiet Leontienhuis

Tijdens deze dag proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor het Leontienhuis: een inloophuis voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Het huis werd opgericht door Leontien van Moorsel, die tijdens haar wielercarriere zelf anorexia overwon. Het Leontienhuis wil de kwaliteit van leven verbeteren en mensen met eetstoornis motiveren richting herstel en (hernieuwde) deelname aan de maatschappij. Ervaringsdeskundigheid is de basis van de ondersteuning door vrijwilligers die zelf hersteld zijn van een eetstoornis. Kernwoorden hierbij zijn: begrip, erkenning , herkenning en gelijkwaardigheid. De opbrengsten van het eten, drinken en activiteiten gaan naar het goede doel.

Wil je meer weten? Volg het benefietfestival op Facebook of op de pagina van het landgoed. Op 24 juni opent ook de tentoonstelling No Wall / No Mall bij Bergarde Galleries. Je bent van harte welkom vanaf 17 uur.

Festival In Het Buitenland is een pin-only event.