Jazzfestival: ticketverkoop gestart

Bergarde Galleries is de trotse sponsor en mede-organisator van Jazzfestival in Het Buitenland. Op 7 juli is het landgoed het decor voor een swingende avond. Tickets (€ 19,50) zijn vanaf nu te koop via onze webshop.

De line-up is samengesteld door Jeroen van Klinken, Heerjansdammer en rasmuziek. Professioneel saxofoon kwartet Artvark opent de avond. Sinds jaar en dag zijn zij uitvoerende musici die met vier man, op vier verschillende saxofoons, een origineel groepsgeluid creëren.

Vervolgens brengt Bonq met vijf man sterk (hammondorgel, trompet, gitaar, slagwerk en bass) instrumentale jazz/funk, fusion en lounge. Het kwintet komt voort uit de improvisatie- en workshopscene van Rotterdam, Breda en Utrecht. Met een heuse Heerjansdammer in de formatie.

De avond wordt afgesloten door Sonbonbon met salsa uit een zonnig Rotterdam (en omgeving). De bandleden zijn de crème de la crème van de Nederlandse salsawereld. Ze werken al jaren samen en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Je kunt de musici kennen van o.a. de Gloria Estefan-musical On Your feet, Bongomatik en Rolf Sanchez Conjunto. Voeten van de vloer met deze swingende musici!

Middagprogramma: Jazz for kids (gratis)
Basisschoolleerlingen gaan muzikaal aan de slag met de workshop bodypercussie onder leiding van Marc Tissen (onderbouw) en de workshop Charlie met de muzikanten van Artvark (bovenbouw). Op zaterdagmiddag laten de kids tussen 15 en 17 uur het resultaat horen en kun je deelnemen aan de workshop Charlie. Iedereen is welkom en toegang is gratis!

Kijk voor meer informatie en tickets (€ 19,50) op www.bergarde.com/jazz. Het festivalterrein is open vanaf 19 uur. Jazzfestival in Het Buitenland is een pin only evenement.