Kunst & Fietsen

Er staan weer mooie evenementen op de planning! In september en oktober organiseert Bergarde Galleries in samenwerking met Co for Art een unieke fietstocht.

Heb je altijd al meer willen weten over de onmogelijke trap bij Vrijenburg of de aluminium schapen in het Riederpark? Coby de Vries-den Otter neemt je mee op fietsexcursie door Barendrecht en het rivierlandschap van de Oude Maas. Vanaf de Oude Maasheuvel leidt ze je op verrassende wijze langs kunstwerken van Het Elastisch PerspectiefAfsluitend word je verwelkomd bij Bergarde Galleries (Heerjansdam) voor een rondleiding langs de vaste collectie en een gezellige borrel in de lichte galerie.

Op dit moment staat twee fietstochten gepland. Per excursie is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Via onze webshop reserveer je makkelijke en snel een ticket met de datum van uw voorkeur (29 september of 27 oktober).

 

Kunst & Fietsen is een initiatief van:

Co for Art
Coby de Vries-den Otter is eigenaar van Co for Art . Een organisatiebureau dat activiteiten organiseert op het gebied van kunst en cultuur. Als lid van de Culturele Raad van de gemeente Barendrecht was zij betrokken bij het kunstenplan voor Carnisselande : Het Elastisch Perspectief. www.coforart.nl

Bergarde Galleries
Bergarde Galleries is de culturele verrassing in de Hollandse polder. Met een galerie, vaste collectie en landgoed is het de locatie voor een veelzijdig dagje uit. Kunst en natuur komen hier samen. Je vindt er grote meesters middenin een oase van rust. Bergarde is gratis te bezoeken op donderdag, vrijdag en zaterdag (11 – 17 uur).

Meer info

Meer informatie vind je in ons programma overzicht.

 

Guido Geelen, Carrousel (2002)