evenement Rondleiding nieuwe collectiepresentatie 28.09.2017

Ontdek als één van de eersten de nieuwe presentatie van de Bergarde Collectie! In een voormalige paardenstal worden moderne meesters afgewisseld met hedendaagse werken uit de Bergarde Collectie. De nadruk is gelegd op een meer thematische presentatie. De zichtbare mix van voornamelijk Nederlandse, Amerikaanse en Japanse kunstenaars vertelt nu een nieuw verhaal.

Benieuwd? Op donderdag 28 september vertellen we het nieuwe verhaal tijdens een speciale rondleiding. Gedurende een uur nemen we je mee langs de hoogtepunten van de collectie. Herontdek oude bekenden en maak kennis met nieuwe werken. Afsluitend kunnen we napraten in de galerie.

Aanmelding/ Vanwege een beperkt aantal plekken is aanmelding noodzakelijk. Stuur een berichtje met je naam en het aantal deelnemers naar info@bergarde.com. De kosten zijn €3 per persoon en deze kunnen op de dag zelf betaald worden in de galerie (bij voorkeur per pin).

Wil je graag met een groep komen? Ontdek dan onze mogelijkheden voor groepen en scholen. We bieden besloten rondleidingen aan, maar denken ook graag mee over andere mogelijkheden.


Programma

15.00 – 15.30 / Ontvangst in de galerie (nr. 1 op de kaart)

15.30 – 16.30 / Rondleiding langs de nieuwe collectiepresentatie in de stal

16.30 – 17.00 / Mogelijk tot discussie en het stellen van vragen

Praktisch

Wanneer? Donderdag 28 september (15.30 – 17.00 uur)

Waar? Bergarde Galleries / Het Buitenland 1 / Heerjansdam

Kosten? € 3,- per persoon. U kunt pinnen in de galerie.

Je kunt gratis parkeren naast de stal. Volg het blauwe parkeerbord.