evenement Kunst & Fietsen (oktober) 27.10.2018

Info

Heb je altijd al meer willen weten over de onmogelijke trap bij Vrijenburg of de aluminium schapen in het Riederpark? Coby de Vries-den Otter neemt je mee op fietsexcursie door Barendrecht en het rivierlandschap van de Oude Maas. Vanaf de Oude Maasheuvel leidt ze je op verrassende wijze langs kunstwerken van Het Elastisch PerspectiefAfsluitend word je verwelkomd bij Bergarde Galleries (Heerjansdam) voor een rondleiding langs de vaste collectie en een gezellige borrel in de lichte galerie.

Praktisch

Data: zaterdag 29 september 2018 of zaterdag 27 oktober 2018
Tijd: 14.00 – 17.30 uur.
Startpunt: Oude Maasheuvel, Barendrecht (met eigen fiets)
Kosten: € 22,50 per persoon.
Deelnemers: minimaal 4 deelnemers, maximaal 20 deelnemers
Tickets: Koop je tickets hier. (let op dat je de goede datum kiest)

Kunst & Fietsen is een initiatief van:

Co for Art
Coby de Vries-den Otter is eigenaar van Co for Art . Een organisatiebureau dat activiteiten organiseert op het gebied van kunst en cultuur. Als lid van de Culturele Raad van de gemeente Barendrecht was zij betrokken bij het kunstenplan voor Carnisselande : Het Elastisch Perspectief. www.coforart.nl
Bergarde Galleries
Bergarde Galleries is de culturele verrassing in de Hollandse polder. Met een galerie, vaste collectie en landgoed is het de locatie voor een veelzijdig dagje uit. Kunst en natuur komen hier samen. Je vindt er grote meesters middenin een oase van rust. Bergarde is gratis te bezoeken op donderdag, vrijdag en zaterdag (11 – 17 uur).

Next Architects (2012)