evenement Planeten kijken 07.11.2018

INFO

Bij Bergarde Galleries komen kunst en natuur samen. Op dit moment is in de galerie het werk van Terry Thompson te zien. Thompson laat zich inspireren door de kunstgeschiedenis en mythen, maar ook door de natuur. Naast zijn botanische serie boomtekeningen zijn ook werken te zien die verwijzen naar het machtige heelal.

Samen met sterrenkundige Willem van Nood en zijn collega Huib van Bergen richten we onze blik weer naar boven. Na het succesvolle sterrenkijken in januari gaan we nu op zoek naar planeten en andere hemellichamen. Daarnaast neemt Willem ons op geheel eigen wijze mee in zijn verhaal over het heelal. Hij vertelt in begrijpelijke taal over zijn fascinatie, telescopen en hemellichamen.

De avond planeten kijken is leuk voor jong en oud. Kleed je wel warm aan, want de polder kan erg koud zijn. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang en volwassenen betalen € 5 per persoon (incl. chocolademelk met slagroom).

PRAKTISCH

Data: woensdag 7 november
Tijd: 18.00 – 20.00 uur
Locatie: Bergarde Galleries
Kosten: kinderen t/m 12 jaar gratis. Volwassenen € 5,00
Deelnemers: maximaal 50 deelnemers
Tickets: via de webshop (kinderen graag even aanmelden in het opmerkingenvenster tijdens het bestellen of via info@bergarde.com)