evenement Rondleiding Playground (september) 21.09.2019

Een bloeiende appelboom in augustus, een vreemd hooidier langs de weg of een witte piramide in het groen. Oplettende passanten hebben de kunstwerken van de landart-tentoonstelling Playground al gezien. Deze zomer vloeien kunst en natuur samen op landgoed Het Buitenland in Heerjansdam. De kunstwandeling van ongeveer twee kilometer is dagelijks te wandelen tussen zonsopkomst en zonsondergang.

Wie niets wil missen, kan aansluiten bij de inlooprondleiding op zaterdag 21 september. Samen met curator Teuntje van de Wouw (Bergarde Galleries) wandelen deelnemers over het landgoed. Ze laat de verborgen plekken zien en vertelt meer over de kunstwerken. Waarom staat de appelboom in bloei? Wat doet die piramide in de polder? De rondleiding is leuk voor mensen van alle leeftijden, mits ze goed ter been bent.

Het vertrek is om 9.30 uur vanaf Bergarde Galleries (Het Buitenland 1, Heerjansdam). In de ochtend is de natuur op het landgoed namelijk op zijn mooist. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Meedoen kan voor € 8,50 per persoon (kinderen tot tien jaar wandelen gratis mee). Aangeraden wordt om fijne schoenen en hoge sokken te dragen. Vanwege het beperkt aantal plekken is aanmelden noodzakelijk. Koop alvast je ticket in onze webshop of meld je aan via info@bergarde.com (betalen kan dan op de dag zelf in de galerie. Pin Only).